Pa
Brioxeria
Coques
Ja fa gairebé noranta anys que a casa nostra fem pa. Cada generació s’ha anat adaptant als canvis que els nous costums ens han anat exigint. Però més enllà de modes puntuals i canvis tecnològics sempre hem procurat fer els nostres productes de la manera més tradicional i respectuosa amb els estàndards de salut i benestar de cada moment.
Avui dia hi ha un renovat interès pel pa artesanal i per tots els productes naturals que ens ajuden a dur una vida més sana i respectuosa amb l’entorn. És per això que hem recuperat les farines, els ferments i els additius originaris per tal que tot el que vingueu a buscar a casa nostra sigui el més natural i saludable possible.
Pa tradicional
Elaborat amb farines autòctones, masses mare i ferments naturals, donant a les peces el repòs necessari per que adquireixi el color i el gust del pa de sempre.
La farina integral, molta a la pedra, aporta al pa integral un caràcter molt més ancestral i ens permet gaudir tant del sabor íntegre del gra com dels nutrients que aporta el germen del blat.
Tot i que la baguet és una nouvinguda, és una peça incorporada a la nostra vida quotidiana. Les nostres baguets, formades mà, d’una a una, i amb els mateixos ingredients que el pa tradicional, també forment part del nostre dia a dia.
Pans especials
Gràcies a la feina de recuperació del pagesos de les nostres comarques, avui podem gaudir de blats ancestrals, molt més nutritius i digeribles, com l'espelta , el forment, la xeixa , el sègol o altres varietats de farina blanca ecològica.
Pans de sabors
El resultat de combinar les millors masses de pa amb matèries primeres de qualitat, son uns pans exquisits, de sabors diferents. Pa de nous, de xocolata, pa de taronja, d’olives o pans de llavors.
D’uns anys ençà la brioxeria ha agafat molt protagonisme als nostres àpats. Es important que els esmorzars o els berenars siguin també saludables.
Hem posat especial atenció en aconseguir una brioxeria tant saborosa com natural. Les farines, les mantegues i els condiments de primera qualitat i, sempre que sigui possible, produïts a la nostra comarca.
Dolç
Per gaudir d’un bon croissant, unes magdalenes recent enfornades, un pastisset de pasta de full amb fruita o xocolata o les delicioses ensaïmades especials de casa nostra.
Salat
Pels qui prefereixen el salat, podeu tastar les coques de verdura o de recapte, les pizzes, l’empanada gallega de la Josefa o les pastes de full farcides.
El que originàriament servia per aprofitar les sobres de la massa del pa, avui dia s’ha convertit en una tradició mediterrània molt important per convertir qualsevol esdeveniment quotidià en un moment especial.
Coca de pa
Les coques de forner de tota la vida. Fetes amb massa de pa, oli ‘oliva verge i perfumades amb anís al moment de sortir del forn. Els més gormands les podeu demanar amb xocolata o amb greixons. Senzillament delicioses.
Altres coques
Crema, pinyons, avellanes, ametlles, xocolata, greixons... Ingredients seleccionats per amanir tota varietat de coques d’ou, pasta de full o brioix. Cada peça es pasta, es deixa reposar el temps que necessita, es decora i s’enforna. Cada una és diferent, única.